Árverési hirdetményi kivonat - Dessewffy, ?
Ľudová banka, účastninná spoločnosť v Revúcej vzniesla obvinenie proti Jozefovi (József) Bobulovi a Márii Ruzsányi z Muránskej Dlhej Lúky, kvôli nezaplateným dlhom. Dražba nehnuteľností žalovaných sa uskutoční 22.02.1902 v Muránskej Dlhej Lúke.