Katonai kinevezések
Správa o povýšení dvoch rožňavských rodákov Aladára Markó a Mikuláša (Miklós) Pazára na poručíkov v zálohe v januári 1902. Pôsobiť budú pri Tridsiatomdruhom (32.) delostreleckom pluku.