Halálozás
Správa o úmrtí evanjelického a.v. farára a učiteľa Štátnej meštianskej školy a Vyššej obchodnej školy v Revúcej Júliusa (Gyula) Halasiho 2.02.1902. Pedagaogicky pôsobil 32 rokov. Pochovaný bol 4.02.1902 v Revúcej. 32 rokov žil v manželstve s Máriou (Mariska), rod. Ráth.