Mulatságok Dobsinám
Stručná správa o usporiadaní fašiangovej slávnosti Dobročinným ženským spolkom v Dobšinej 8.02.1902. V hostinci Tri ruže v Dobšinej vystúpili divadelní ochotníci z radov baníckej mládeže 18.01.1902 a Spevokol remeselníckeho spolku z mestečka.