Befejezett fegyelmi vizsgálat
Kapitán Elemír (Elemér) Gundelfingen bol počas búrlivých udalostí počas parlamentných volieb pozbavený funkcie. Po disciplinárnom konaní bude dosadený späť do funkcie na základe rozhodnutia hlavného župana Ladislava (László) Hámosa z januára 1902.