Ügyvédi kamarai hir
Július (Gyula) Badinyi ml. advokát pochádzajúci z Rožňavy bol pozbavený členstva v Advokátskej komore v Miskolci, kvôli duševnej chorobe. Na jeho miesto bol v januári 1902 zvolený Aladár Szontagh takisto z Rožňavy.