Még egyszer a városi képviselő választásról
Priebeh volieb v Rožňave je hodnotený ako kľudný a dôstojný. Zástupcovia remeselníkov (strana nezávislých) získali vo voľbách 3 poslancov. Predsedom volebnej komisie bol Gejza (Géza) Lukács, hlavný župný notár, členom bol aj cirkevný hodnostár - prepošt Štefan (István) Podraczky.