A városi tisztujitás
Vo voľbách do mestského zastupiteľstva v Rožňave boli 14.02.1902 zvolení všetci starí členovia, okrem advokáta Dr. Jozefa (József) Póscha, ktorý nahradil odstupujúceho Aladára Szontágha, úradného prokurátora. Predsedom volebnej komisie bol Ladislav (László) Bornemisza, podžupan.