Fejedelmi adomány
Správy o finančných podporách: gróf Dionýz (Dénes) Andrássy daroval 14 000 korún na obnovu františkánskeho kostola v Okoličnom a Živnostenský spolok v Rimavskej Sobote prispel čiastkou 2000 korún na dôchodkovú základinu vo februári 1902.