Hirdetmény - Pósch, Jozef
V Rožňave bol vyhlásený nariadením č. 1136/1915 lístkový odberný systém pre múku. Rozhodlo tak mestské zastupiteľstvo na svojom zasadaní dňa 5.03.1915. Občania si môžu vyzdvihúť odberné poukazy v dňoch 8.-10.03.1915.