Áthelyezés
Právnik František (Ferenc) Halmányi halmii [ml. pozri Štatistiku rok 1914, s. 504 a Štatistiku 1917, s. 544] bol preložený z funkcie vedúceho Pozemkovej knihy pri Kráľovskom okresnom súde v Halmeu (RO) ku Kráľovskému okresnému súdu v Rožňave v januári 1917.