Nyilvános köszönet és nyugtázás
Zisk z ochotníckeho divadelného predstavenia 26.12.1901 v Plešivci predstavuje finančnú čiastku 46,10 korún. Bude odovzdaná Rímskokatolíckej základnej škole v Plešivci.