Felhivás önkéntes adományoknak a tábori csapatok részére való beküldésére - Lukács, Gejza
Podžupan Gejza (Géza) Lukács zverejnil 22.02.1915 doručovacie podmienky na balíky s darmi pre bojujúcich vojakov.