Andrássy Dénes gróf emlékezete
Pri príležitosti výročia úmrtia grófa Dionýza (Dénes) Andrássyyho sa bude konať 8.03.1915 v mauzóleu v Krásnohorskom Podhradí zádušná omša. Výročie úmrtia pripadá na 7.03.1915.