A rozsnyói evang. főgimnázium ifjusága
Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave usporiada 12. a 13.01.1917 spoločenskú zábavu a koncert. Zisk z podujatí bude venovaný rožňavským rodinám, torým zahynuli muži vo vojne alebo sa stali invalidmi. Druhá polovica zisku sa použije pre orchester. Vstupenky na podujatia sú v predaji u Zoltána Gömöriho.