Szinések jönnek
Divadelná spoločnosť Michala (Mihály) Farkasa ohlásila príchod do Rožňavy na 8.01.1917. Program nie je známy. Divadelná spoločnosť dala prednosť Rožňave pre Rimavskou Sobotou, lebo veľká sála hostinca Hungária v župnom meste sa nedá dobre vykúriť.