Jótékonyság
Občania Rožňavy prispeli finančnou zbierkou v januári 1917 na zakúpenie obuvi pre chovancov Evanjelického a.v. chlapčenského a dievčenského sirotinca v Rožňave. Článok obsahuje mená darcov.