Üdvözlet - Kossuth, František
Noviny Sajó-Vidék boli pokračovateľmi myšlienky strany 48-roku - strany, ktorá hlásala maďarskú nezávislosť. Preto uverejnili pozdrav Františka (Ferenc) Kossutha, ako hlavného predstaviteľa tohto politického prúdu.