Egyházmegyei áthelyezések
Správa o preložení rímskokatolíckych duchovných na nové pôsobiská v decembri 1902 v rožňavskej diecéze: kaplán Július (Gyula) Vajda z obce Litke (MR) do Lučenca, kaplán Ján (János) Kerchnyák z Nálepkova do Krásnohorského Podhradia, kaplán Ján (János) Cservenka z Krásnohorského Podhradia do Nálepkova.