Képviselő testületi tagok
Voľby do mestského zastupiteľstva v Dobšinej sa konali 28.12.1901. Boli riadené volebnou komisiou na čele s predsedom Gustávom (Gusztáv) Gömörym. Článok prináša mená riadnych a náhradných členov.