Halálozás
Správa o úmrtí farára z obce Hnúšťa-Likier Jozefa (József) Likana dňa 22.12.1901. Nie je uvedené, kňazom ktorej cirkvi zosnulý bol. [Podľa Vlastivedného slovníka obcí na Slovensku zv. 1. mala obec od začiatku 19. storočia kostol rímskokatolícky aj evanjelický a.v.]