Előléptetés
Profesor kreslenia na Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave Antol (Antal) Lammel bol v marci 1915 povýšený ministrom do 3 oddielu 7. platovej triedy. [Anton (Antal) Lammel bol už v školskom roku 1899/1900 svetským profesorom na tunajšom gymnáziu. Okrem kreslenia vyučoval geometriu a nemčinu. Zamestnancom školy od 1.01.1897. Pozri: A Rozsnyói Kath. Főgimnázium Értesítője az 1899-1900. tanévről, s. 19.]