Meghivó : A Gömöri Takarékpénztár R.-t.
Riaditeľ Gemerskej sporiteľne, účastinnej spoločnosti v Rožňave Maximilián (Miksa) Weisz pozýva na výročné zhromaždenie akcionárov. Uskutoční sa 20.03.1915 a na programe je vyúčtovanie, prehľad o hospodárení. Noviny prinášajú tabuľky, prehľady, pod ktorými sú podpísaní všetci členovia správnej rady a kontrolnej komisie.