Andrássy Géza gróf látogatása a Franciska menházban
Gróf Gejza (Géza) Andrássy daroval vojenskej nemocnici 360 korún pri svojej návšteve v Rožňave dňa 18.04.1915. Zaujímal sa o to, aká zdravotnícka starostlivosť je poskytovaná raneným vojakom. V sprievode predsedníčky Dobročinného ženského spolku v Rožňave - Etelky Varga, rod. Scheffer, navštívil aj Františkin útulok pre deti v Rožňave.