A Zemplénvármegyei községi és körjegyzők egyesületének közgyülése - K.i
Referát z valného zhromaždenia, ktoré 7.09.1902 uskutočnil Spolok zemplínskych obecných a obvodných notárov (Zemplénvármegyei községi és körjegyzők egyesülete) v Sečovciach. Prehľad spolkovej činnosti. Prejavy podpory sirotám notárov. Výročia pracovné.