Szarvasmarha dijazás Sztropkón
Referát z podujatia oceňovania rožného statku, ktoré sa konalo v Stropkove 4. 09. 1902. Organizátorom bol Gazdovský spolok Zemplínskej župy, ktorého predsedom je Alexander Andráši (Sándor Andrássy). Štyria chovatelia boli odmenení diplomom a 44 zo zúčastnených získali finančnú odmenu.