A jeszenői vár restaurálása ...
Referát o stave prác na reštaurovaní hradu Jasenov v r. 1902. Poukázanie na to, že gróf Gejza (Géza) Andrássy, každoročne poukazuje veľkú finančnú čiastku na tieto práce. Opis historických nálezov drobných spotrebných predmetov.