Egyesüljenek - Waller, Móric
Polemika na článok Dr. Dávida Thomána "Zjednoťte sa" uverejneného v týždenníku Homonna és Vidéke č.43/1902. Autor článku odmieta autorov návrh, aby sa zjednotlili 2 ženské spolky v Humennom [nežidovský a židovský] a spoločne konali dobročinnosť v pomere ku žobrákom mesta. Považuje tento návrh za nemožné realizovať. [Autor je regionálny. Kníhkupec, tlačiar a publicista. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza.]