Apró hirdetések
Prehľad jednotlivých obchodníkov a remeselníkov pôsobiacich v Humennom v r.1902. David Klein - železo, korenie, čaj, cukor, zákusky vo veľkom, predaj vo vlastnom dome. Július (Gyula) Hosza - tabak, cukor, káva, čaj, predaj známok a burza, sídlo mal na Hlavnej ulici. Izidor (Isidor) Friedmann - metrový textil-sklad, módny tovar , Hlavná ulica - vlastný dom. Dezider (Dezső) Polányi lekárnik, patrila mu lekáreň "Szent Anna". Samuel (Samu) Speiser - veľko a malo predaj a nákup, pôsobil v dome Kranzthor. Salamon Sattler - obchodník s topánkami. Markusz Speiser - obchodník s múkou. Samuel (Samu) Engel - mäsiar, Ignác Zeller - klampiar. Pavol Melovits - obuvník, býva v dome hostinca Sperling. Štefan (István) Grosszer - panský krajčír, pôsobenie v blízkosti radnice. Abraham Horovitz - stolár, pôsobil v dome redakcie týždenníka Homonna és Vidéke.