Ismét a régi nóta - Petrásovszky, Leo
Polemika na článok uverejnený v týždenníku Homonna és Vidéke č.45/1902. Upodozrievanie gréckokatolíckej cirkvi na čele s biskupom Jánom (Jánosom) Vályi z panslavizmu. Gréckokatolícky dekan Humenného Leo Petrasovsky, autor článku polemizuje na túto tému.