Műkedvelői társaság ...
Správa o tom, že v Humennom sa pripravuje založenie ochotníckej spoločnosti na podporu ktorej sa rozbehla podpisová akcia. Orientačne sa zídu 23.11.1902 v hoteli Stefania v Humennom.