A gálszécsi takarék és hitelpénztár...
Informácia o tom, že Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica pripravuje v Humennom otvorenie filiálky v novembri 1902. Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica vznikla r. 1869 z 300 kusov 200 forintových účastín. Roku 1900 mala 1200 ks 100 forintových účastín. V r. 1901 rezervný fond činil už 32.000 forintov. Filiálka zaplní v Humennom dlho očakávané a chýbajúce miesto peňažného ústavu toho typu.