Uj ügyvédi iroda
Správa o otvorení advokátskej kancelárie v Humennom právnikom Alexandrom [Sándorom] Dickom v novembri 1902 v tzv. Rajzákné dome.Do Humenného prišiel z Budapešti. [V správe je jeho krstné meno zle uvedené ako Sámuel].