Műkedvelők értekezlete
Divadelní ochotníci z Humenného sa dohodli, že zatiaľ plánovanú spoločnosť nezaložia, ale pripravia ochotnícke predstavenie, ktoré predvedú na výročie pracovného jubilea hlavného slúžneho Humenného Mikuláša (Miklós) Harazsthy. Na túto príležitosť zvolili 4-člennú organizátorskú komisiu v ktorej budú: Štefan (István) Tomka, Dezider (Dezső) Polányi, Jozef (József) Szamosi a Karol (Károly) Janka.