Iskolai belhely vásarlás
Humenská misia evanjelickej reformovanej cirkvi kúpila prostredníctvom kurátora Štefana (Istvána) Mándyho za prihovorenia sa Andora (Ondrej) Harmatu pozemok pre svoju pripravovanú konfesijnú školu. Predajcom je Isidor Jakubovics.