Árverési hirdetményi kivonat - Oláh
Súdny oznam o verejnej dražbe, ktorá prebehne v obci Pichné 23.01.1904. Vydražovaný bude majetok Juraja (György) Kuczku zapisaného v pozemkovej knihe č.61 menovanej obce, ako aj urbárske lesy. Dražba sa bude konať v prospech dražiteľa Michala (Mihály) Szrulyovicsa. Zverejnenie súdneho oznamu Okresným súdom v Humennom dňa 11.09.1902.