Jótékonyság
Úvodník venovaný dobročinnosti, ktorú organizuje Humenský grajciarový spolok židovských dievčat 6.12.1902. Každoročne tento spolok prispieva na ošatenie chudodobných židovských detí v Humenskej židovskej ľudovej škole.