Régi nóta, legjobb nóta - [-a.]
Úvodník venovaný polemike ohľadom ľudovýchovnej práce a maďarizácie v Hornom Uhorsku. Ozvena na článok A fáklya füstje. In: Homonna és Vidéke č.45/1902 o narušených vzťahoch medzi štátnym a gréckokatolíckym školstvom.