A fillér egylet estélye
Referát zo spoločenskej zábavy, ktorú organizoval 6.12.1902 Humenský grajciarový spolok židovských dievčat. Kladné hodnotenie podujatia, ktorého časť finančného výnosu venujú v rámci dobročinnoti na ošatenie chudobných židovských detí. Menoslov účastníčok spoločenského večierka.