A homonnai faipari szakiskola szélszerů kibővitéséről
Informácia venovaná Humenskej štátnej rezbárskej škole, ktorá ročne prijíma 15-20 študentov. Profesorský zbor tvoria riaditeľ, 2 učitelia odborných predmetov, 3 majstri, 4 vyučujúci profesori a 3 učitelia náboženstva. Štátny príspevok na prevádzkovanie školy je vysoký. Výzva na zriadenie komisie pri Zemplínskej župe, ktoráby pracovala na pozdvihnutí školy a nie sa prizerala pomalému zániku, ako je to teraz.