Árverési hirdetményi kivonat - Oláh, ?
Oznam súdny o verejnej dražbe, ktorá sa uskutoční v obci Olšava dňa 12.01.1903 pri obecnomdome. Dražba vydražovanej Emilie Makkov rod. Benkő a spol. sa uskutoční v prospech dražiteľky Roza Kurcz rod. Gllater. Majetky vydražovanej sú zapísané v pozemkovej knihe č.28 obce Olšava. Zverejnenie oznamu Okresný súd v Humennom dňa 30.10.1902.