Karácsonyi népszokások - Várossy, Zlatica
Ľudové zvyky a povery viažúce sa k jednotlivým dňom charakterizujúcich Vianoce v Uhorsku. Nie je uvedená bližšia lokalita. [Autorka je pravdepodobne regionálna. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]