Jótékonyság a nyomor enyhitője ... - Thomán, Dávid
Úvaha [bývalého hlavného lekára župy] Dávida Thomána na tému dobročinnosti. Biedu v spoločnosti, ktorá je značná, je možné zmierňovať prostredníctvom dobročinnosti.