Áthelyezés
Správa o preložení agilného profesora meštianskej školy v Humennom [celý názov: Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola]do do obce Orosháza. Menovaný sa zapájal v Humennom aj do činnosti hasičského spolku ako jeho poddôstojník.