Villanyvilágitásunk - W. M. [= Waller, Móric]
Úvodník sa venuje problematike zavádzania elektriny do Humenného. Organizátorom celej akcie je gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy). Stav bez elektriny je pomaly nemysliteľný. Prepočty cenové: jedna 16 oblúková lampa míňa 56 voltov počas 1 hodiny = 392 stotín haliera. Táto cena je reálna a nemeniteľná nikým