Majális
Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave usporiadalo koncom mája 1905 v priestoroch Rožňavských kúpeľov majáles. Na príprave sa podieľali profesori Rudolf (Rezső) Hazslinszky a Stocik. Podujatia sa zúčastnili aj študenti Katolíckeho vyšieho gymnázia v Rožňave.