Vívóiskola
Známy šermiarsky majster Italo Santelli získal oprávnenie na otvorenie dvojmesačného kurzu v Rožňave. Prebiehať bude v telocvični Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave od 1.06.1905. Záujemci sa môžu prihlásiť u slúžneho Oskára (Oszkár) Maurera. Cena kurzu je 40 korún. Na jeden mesiac 20 korún.