A tiszakerületi ág. h. ev. polgári leányiskolában
Na záverečných skúškach v Evanjelickej a.v. dievčenskej meštianskej škole Potisského dištriktu v Rožňave sa v dňoch 27. a 28.06.1905 zúčastní ako vyslanec biskupa Ján (János) Baltazár, jelšavský duchovný.