Tegyük emberekké a cigányokat - W.
Úvodník venovaný na odstránenie cigánskej otázky. Ak sa bude viac podporovať ich remeselná zručnosť, vyučia sa remeslám a budú mať aj zamestananie v obci, nebude potrebné hovoriť o cigánskej otázke.