Szolgabiroság Mezőlaborcon
Rozšírená správa o tom, že založenie slúžnovského úradu v Medzilaborciach rozhodnutím zákonodarnej komisie Zemplínskej župy podporuje aj finančne čiastkou 15 tisíc korún gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy)